Zwanger Zyn support

Iedereen verdient de ervaring van het plezier en geluk die de komst van nieuw leven met zich mee brengt. Zowel voor, tijdens als na de zwangerschap. Het is een magische fase waarin je jezelf, elkaar en jullie samen als gezin gaat (her)ontdekken.
Hoe zou het zijn om het wonder van nieuw leven écht te ervaren en het te vieren zowel voor als na de geboorte?
Om je kindje welkom te heten & stil te staan bij je (nieuwe) rol als moeder?
Ik vind zwanger zijn een briljante ervaring. Toen ik zwanger was voelde ik me prachtig, bijzonder en speciaal. Tijdens mijn laatste zwangerschap ontmoette ik veel vrouwen die hun zwangerschap of kraamtijd heel anders beleefden of hadden beleefd en daardoor moeite hadden om te genieten van deze fase en stil te staan bij wat de komst van een kindje met je doet.
Ik voelde dat ik hier, vanuit mijn ervaring als moeder en coach, iets in wilde betekenen. Dat ik (aanstaande) moeders wilde ondersteunen in het proces van moeder worden en moeder zijn, met alle vragen, twijfels en onzekerheden die dat proces met zich meebrengt. Als je minder zorgen hebt, kan er meer ruimte ontstaan om bewust te genieten van elkaar.
Ik help je met het hervinden van je eigen kracht en intuïtie. Je leert hoe je vanuit liefde en acceptatie naar jezelf, je partner én je baby kan kijken.
Goed voor jezelf zorgen en keuzes maken die goed voor jou en je gezin zijn, hebben grote invloed op de levensstart van je kindje.

1:1

Mijn begeleiding is volledig afgestemd op jou. Jouw wensen, vragen en behoeften. Ik ben er voor alle kleine en grote vragen.
We gaan op zoek naar jouw antwoorden, helen wat geheeld mag worden en ervaren waar jouw kracht & intuitie ligt.
Omdat deze fase in je leven een fysieke ervaring is, is mijn begeleiding daar ook op gericht. Je lijf weet vaak zoveel meer dan je hoofd.
Ik maak in mijn begeleiding gebruik van meditatie, visualistatie, intuitief coachen, systemisch werken, yoga en meer.

Wat kan je verwachten

  • 1 op 1 gesprekken (duur kan variabel zijn maar ongeveer een uur)
  • gesprek bij jou thuis, in de natuur of op een andere af te spreken locatie
  • app/email support gedurende het begeleidingstraject

Kosten

60 min € 85
Reiskosten binnen de omgeving van Tiel zijn inbegrepen, daarbuiten hanteer ik een tarief van 0,21 cent per km.
Je kunt mij bellen of mailen, waarna we vanuit een kennismakingsgesprek onderzoeken wat je behoeften zijn. Op basis daar van geven we de coaching vorm.

José Dorresteijn