Als alles er mag zijn, dan wordt je je volledige zelf.

José

Coaching

Elk nieuw leven is een wonder.
Het is zo fijn om onbezorgd het wonder van nieuw leven te kunnen ervaren en te vieren! Zowel voor als tijdens je zwangerschap, maar ook na de bevalling, als je wereld op zijn kop staat.
In het complete proces van zwanger willen worden, zwanger zijn en moeder worden is het een uitdaging om trouw blijven aan jezelf en je gevoel. Dit is niet altijd even eenvoudig.
Soms zijn je eigen verlangens vertroebeld en kun je in die ‘mist’ even niet meer zien en voelen wat je wilt en hoe je dit aan moet pakken. Dan is het zo fijn als iemand naast je staat, met je meedenkt en je ondersteuning geeft. Een extra steuntje in de rug, in elke fase van het proces van moeder worden en moeder zijn.
Wanneer is coaching iets voor jou?
  • Als gevoelens van onzekerheid, spanning of angst je belemmeren
  • Als je voelt dat je door omstandigheden niet kan genieten van je zwangerschap
  • Als je je zeker en vertrouwd wil voelen met je (nieuwe) rol als moeder
  • Als je je los wil maken van patronen uit het verleden (je wil het anders doen dan jij geleerd hebt of hebt gekregen, maar weet niet hoe)
  • Als je (meer) contact wil met je kindje
  • Als je een eerdere zwangerschaps-, beval-, of verlies ervaring je zwangerschap kan overschaduwen.
Wanneer je met meer zelfvertrouwen en zelfliefde het moederschap kan omarmen, sta je krachtiger en sterker in het leven.
Ik help je met het (her)vinden van je eigen kracht en intuïtie. Je leert om vanuit liefde en acceptatie naar jezelf, je partner én je baby te kijken.

1:1

Mijn begeleiding is volledig afgestemd op jouw wensen, vragen en behoeften. Ik ben er voor alle kleine en grote vragen.
We gaan op zoek naar jouw antwoorden, helen wat geheeld mag worden en ervaren waar jouw kracht & intuïtie ligt.
Omdat deze fase in je leven een fysieke ervaring is, is mijn begeleiding daar ook op gericht. Je lijf weet vaak zoveel meer dan je hoofd.
Ik werk geen standaard programma af, maar stem me af op jouw unieke proces en begeleid je naar iedere stap die voor je ligt, vanuit liefde.

Wat kan je verwachten

  • 1 op 1 gesprekken van ongeveer 1 tot 1.5uur
  • met inspirerende opdrachten of leeswerk tussendoor
  • iedere sessie nieuwe inzichten of tools om verder mee te werken
  • app/email support gedurende het begeleidingstraject.

Kosten

60 min € 85
Reiskosten binnen de directe omgeving Tiel zijn bij de prijs inbegrepen, daarbuiten hanteer ik een tarief van 0,21 cent per km.
Je kunt mij bellen of mailen om een afspraak te maken, waarna we in een kennismakingsgesprek onderzoeken wat je behoeften zijn. Op basis daarvan geven we samen de coaching vorm.

José Dorresteijn