Motherblessing

Je zwangerschap eren met een prachtig ritueel? Dát kan met een motherbelssing.
Een motherblessing is een gezellige en intieme ceremonie dat ruimte geeft om de overgang van vrouw naar moeder te belichamen en te bezielen.
Je wordt namelijk op een bijzondere manier in het zonlicht gezet samen met de dierbare vrouwen om je heen. Het is een viering waarbij wordt stilgestaan dat je (weer) moeder gaat worden, de magie van deze tijd, de support van de vrouwen om je heen zodat je vanuit deze prachtige vibe naar de bevalling toe kan leven.
De Mother Blessing is een mooi alternatief voor een babyshower! Je kan deze ceremonie tussen de 35 – 37 weken zwangerschap doen (iets later kan ook, maar brengt het risico met zich mee dat de moeder al bevallen is). 


Wat kan je verwachten?

Tijdens een Mother blessing kom je samen met de vrouwen om je heen die je dierbaar zijn. Je viert met elkaar het samen zijn en de aanstaande geboorte. We starten de bijeenkomst met een mooie openingscirkel om met elkaar in fijne sfeer te starten. De aanstaande moeder wordt op een feestelijke manier in het zonlicht gezet en krijgt een bloemenkroon als symbool voor het vrouwlijk verbond. We gaan op een speciale manier uitting geven aan de wensen die er zijn voor zowel de moeder als de baby. Er zal op verschillende manieren vormgegeven worden aan jullie verbond zodat de moeder zich gedragen voelt door jullie wijsheid en jullie vrouw zijn. De kracht van deze ceremonie samen vormgeven is dat de aanstaande mama fysiek en mentaal helpt voor te bereiden op de geboorte. Vanwege de intimiteit van de ceremonie is het fijn om alleen de mensen uit te nodigen die het dichtst bij je staan.

Wat krijg je?

Je krijgt een volledig verzorgde bijeenkomst. Ik host de volledige ceremonie en zorg dat er afstemming is tussen alle mensen die aanwezig zijn. Ik zorg voor alle benodigde materialen wat kleine hapjes en thee. Je wordt volledig ontzorgt en verzorgd zodat alle aanwezigen een ervaring hebben die niet snel vergeten zal worden. Ben je benieuwd naar de verdere inhoud van de ceremonie, neem vooral contact met me op. Om eventuele spoilers te voorkomen, geef ik hier vooral de sfeer aan waarbinnen we de ceremonie vorm gaan geven. En de sfeer maken we met elkaar als groep en is magisch.

Kosten

Voor slechts €35,- per persoon (minimaal 5 incl de 'mama to be') voor een ceremonie van gemiddeld 2.5 uur
Let op;
het sluitingsritueel is te boeken t/m 1 juli 2022